MINDER BETALEN EN TOCH MEER KRIJGEN

MINDER BETALEN EN TOCH MEER KRIJGEN

5 ovenschotels voor een makkelijke avondmaaltijd 

Ovenschotels zijn dé makkelijke oplossing voor het avondeten. Je verzamelt de ingrediënten, stopt ze in een ovenschaal en de oven doet de rest van het werk. Da’s pas makkelijk! Wij houden ervan en we verzamelden vijf ovenschotel recepten met de beste ingrediënten voor een lage prijs. Het enige wat je nog hoeft te doen is even jouw winkelmandje te vullen.

Preischotel met pasta en ham

Dit is dé preischotel uit de oven voor het hele gezin. Zijn ze bij jou thuis geen fan van prei en spruitjes? Dat is nu voor eeuwig verleden tijd. De preischotel is lekker gemaakt met macaroni, stukjes ham, roomsaus, crème fraiche en reepjes bladerdeeg. Makkelijk avondeten voor het hele gezin met deze ovenschotel!

Ovenschotel met spruitjes, pompoen en rode ui

Deze ovenschotel met groente is er eentje die je niet snel gaat vergeten. Diepe, winterse smaken, extra lekker en zomers gemaakt met siroop, walnoten, geitenkaas en granaatappel. Een bijzondere ervaring, waar je van houdt of niet. Er is geen gulden middenweg. Voordeel is wel: de oven doet al het werk!

Makkelijke Italiaanse visschotel met olijven en tomaat 

Nog zo eentje in de categorie: die gaan we heel vaak maken. Deze Italiaanse visschotel is makkelijk klaar te maken, kost bijna niks en is mega-lekker. Precies wat wij belangrijk vinden. De pangasiusfilets komen uit de diepvries en zijn van de beste kwaliteit. Dat proef je. De vis krijgt een knapperig korstje door een kruim van oud brood en de vis is nog lekkerder met de sappige tomaten en olijven.

visschotel

Vegetarische ovenschotel met pasta

Als je een vegetarische ovenschotel wilt als snelle avondmaaltijd is dit gerecht een grote aanrader. Kook de pasta, stop het in een ovenschaal, de saus en mozzarella erover en zet het in de oven. Dat kun je zelfs als je twee linkerhanden hebt in de keuken. De biologische sugo hebben wij zo uitgekozen dat er echt bijna niks meer mee hoeft te gebeuren. Hij is van zichzelf al belachelijk lekker. En dat allemaal voor een mooie prijs.

Ovenschotel met gehakt en spruitjes

De ovenschotel met gehakt zoals deze komt voor je gevoel zo uit oma’s kookboek. Zo vertrouwd, lekker en altijd een hit op tafel. Deze keer maak je wel eerst de aardappelpuree zelf, maar de spruitjes hebben wij alvast voor je schoongemaakt. Gehakt, mozzarella en pijnboompitten erbij voor een kleine twist, even afbakken en dan lekker met zijn allen aan tafel.

Meer zoals dit: