Gemakkelijk
20Min
6 Personen | |
---|---|
1 | Turks brood |
100 g | verse spinazie |
1/2 | citroen, het sap |
2 el | extra vierge olijfolie |
3 | bollen mozzarella |
2 | trostomaten |
150 g | tomatentapenade |
150 g | chorizo |
Optioneel: | kleine prikkertjes |
Picknicken kan overal. In de tuin, het park, het strand of bij slecht weer gewoon gezellig in je woonkamer. Vul een picknickmand met lekkere hapjes en broodjes, zoals deze kleine picknickbroodjes met mozzarella, chorizo en spinazie. Super makkelijk te maken en met een kleine twist door het Turkse brood.
Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak het Turks brood af volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Doe ondertussen de spinazie met het citroensap, de olijfolie, zout en peper in een kom en hussel door elkaar met je handen. Snijd de mozzarella en trostomaten in plakken en breng op smaak met zout en peper. Halveer het Turks brood horizontaal zodat je een boven- en onderkant hebt.
Besmeer de onderkant van het brood met de tapenade. Verdeel er de chorizo, mozzarella, tomaat en spinazie over. Sluit af met de bovenkant.
Snijd het picknickbrood in kleine stukjes. Zet eventueel vast met kleine prikkertjes.
De prijs van dit gerecht is ongeveer €1,30 per persoon.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres