Gemarineerde schouderkarbonade van de BBQ
Gemiddeld
10 Min
20 Min
4 Personen
- avocado
- maïskolven
- mango
- veldsla
- bosui
- olijfolie
- limoen
- Schouderkarbonades
- barbecue
Ingrediënten
4 Personen
- avocado
- maïskolven
- mango
- veldsla
- bosui
- olijfolie
- limoen
- Schouderkarbonades
- barbecue
Bereidingswijze
Stap 1
Steek de barbecue aan.
Stap 2
Rooster het vlees in 12-15 min gaar op de barbecue. Keer het vlees eenmaal.
Stap 3
Smeer de maïskolven in met wat olijfolie. Rooster de maïskolven in 12-15 min gaar, tegelijk met het vlees. Draai de maïskolven regelmatig. Ze mogen best een beetje zwartgeblakerd zijn.
Stap 4
Was de sla en snijd de mango, avocado en de bosui in kleine stukjes. Voeg alles samen. Was ook de limoen goed en rasp deze over de salade. Besprenkel met wat olijfolie en een beetje limoensap. Serveer met het vlees en de maïskolven op een mooie houten plank.