Cantaloupe meloenpizza's met lobbig geklopte mascarponeroom, rood fruit en munt
Gemakkelijk
10 Min
5 Min
4 Personen
- slagroom
- mascarpone
- vanillesuiker
- cantaloupe meloen
- aardbeien
- blauwe bessen
- frambozen
- munttopjes
- stukjes mango toevoegen voor de kleur
Ingrediënten
4 Personen
- slagroom
- mascarpone
- vanillesuiker
- cantaloupe meloen
- aardbeien
- blauwe bessen
- frambozen
- munttopjes
- stukjes mango toevoegen voor de kleur
Bereidingswijze
Stap 1
Klop de slagroom, mascarpone en vanillesuiker in een kom met een garde lobbig.
Stap 2
Snijd 4 grote plakken uit het midden van de meloen van 1½cm dik. Verwijder de zaadjes, leg de plakken meloen op 4 borden. Schep de mascarpone er losjes op.
Stap 3
Maak de aardbeien schoon en snijd deze in partjes en leg ze op de mascarponeroom. Leg de frambozen en mango erop. Snijd de munt in dunne reepjes en strooi eroverheen.
Dit gerecht kost ongeveer € 1,18 per persoon.
Tip
Bepaalde producten kunnen afhankelijk van het seizoen tijdelijk verkrijgbaar zijn.