Stap 1
Meng in een grote kom de crème fraîche met yoghurt en de citroensap. Breng op smaak met zout, peper en honing. Schil de komkommers en snijd in kwarten.
Stap 2
Verwijder de bladeren en worteleinden van de radijsjes. Was de radijsjes, snijd ze door de helft en vervolgens in dunne plakken. Was de lente-uien, dep ze droog, snijd de bodem weg en snijd in fijne ringen.
Stap 3
Voeg de komkommers, radijsjes en lente-uien toe aan de bereide dressing en meng het goed door elkaar. Breng eventueel nog op smaak met zout en peper. Zet de salade weg in de koelkast.
Stap 4
Was de paprika’s en courgettes en dep ze droog. Snijd de paprika’s in kwarten.
Stap 5
Snijd de courgette in plakken van ongeveer 3 cm dik. Maak de champignons schoon en snijd in halven of kwarten. Pel en snijd de ui fijn. Snijd de worsten in 4 stukken.
Stap 6
Bestrijk de groenten met olijfolie en breng op smaak met peper en zout. Spies de groenten met de stukken worst. Bereid 4 tot 6 stokjes.
Stap 7
Grill de spiesen op de barbecue ongeveer 8 minuten aan alle kanten.