Gemakkelijk
10Min
10Min
4 Personen | |
---|---|
400 g | garnalen |
3 | puntpaprika's |
1 | rode ui |
3 tenen | knoflook |
1 | courgette |
500 g | krieltjes |
3 el | olijfolie |
Ontdooi de garnalen en doe ze in een kom met 2 eetlepels olijfolie en 2 tenen geperste knoflook. Laat de garnalen even marineren. Bak de krieltjes goudbruin in een pan en breng op smaak met peper en zout.
Snijd de punt paprika in de lengte in stukken en de courgette in schijfjes. Marineer deze met de overige olie en knoflook en wat peper en zout. Gril de groenten mooi goudbruin. Rijg de garnalen op een staté prikker en bak ze goudbruin op de bbq of in de pan. Serveer de knoflook garnalen met de krieltjes en gegrilde groenten.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres