Gemakkelijk
15Min
20Min
4 Personen | |
---|---|
4 | pitabroodjes |
2 | kipfilets |
1 | aubergine |
1 | courgette |
2 | gegrilde paprika's (uit pot) |
5 | flinke eetlepels Griekse yoghurt |
2 | teentjes knoflook |
peterselie | |
paprikapoeder | |
olijfolie | |
peper en zout |
Snijd de kipfilets in blokjes en marineer ze in olijfolie, paprikapoeder en peper en zout. Bak ze in de koekenpan in ongeveer 4 min gaar op hoog vuur.
Snijd de aubergine en courgette in de lengte in plakjes van ongeveer 3 mm dik. Meng wat olijfolie, knoflook peper en zout in een kommetje. Kwast wat olie over de groenten. Let wel op dat er niet te veel knoflook over de groenten gesmeerd wordt, omdat deze sneller zullen verbranden. Leg de aubergine- en courgetteplakken in een grillpan of op de barbecue. Rooster ze in ongeveer 10 min totdat ze zacht zijn en bruine grillstrepen hebben. Voeg de laatste minuten ook de gegrilde paprika toe aan de pan.
- Lekker met gebakken aardappelen.
- Vervang de kip eens door falafel en/of hummus.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres