Gemakkelijk
5Min
15Min
8 Personen | |
---|---|
8 | kaiserbroodjes (ongebakken) |
200 g | geraspte kaas |
120 g | kruidenboter, op kamertemperatuur |
Aluminiumfolie |
Wat past er nou beter bij de borrel dan deze borrelbroodjes? Zó gemaakt en… gruwelijk lekker om weg te snaaien voor de tv. Voor dit recept gebruiken we ongebakken kaiserbroodjes, maar je kunt dit ook maken met al afgebakken broodjes. Laat ze dan 15 minuten bakken in dichte aluminiumfolie.
Verwarm de oven voor op 200 graden. Maak inkepingen in de kaiserbroodjes door ze diep in te snijden, net niet helemaal tot de bodem. Volg daarvoor de natuurlijke inkepingen in de broodjes. Leg ze op een bakplaat.
Smelt de kruidenboter en druppel ongeveer de helft daarvan aan de binnenkant van de broodjes. Vul de broodjes met de geraspte kaas.
Druppel de overgebleven boter over de broodjes heen en pak ze in met aluminiumfolie (dan worden ze niet te donker).
Bak ze 10 minuten in de oven tot de kaas is gesmolten. Maak dan de folie aan de bovenkant open en bak de borrelbroodjes nog 5 minuten verder tot ze goudbruin en lekker knapperig zijn.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres