Gemakkelijk
15Min
30Min
15 Personen | |
---|---|
150 g | kokosvlokken (vermalen tot kokosrasp) |
3 el | kokosolie (gesmolten) |
2 | eieren |
2 el | agavesiroop |
30 g | meel |
2 tl | vanillesuiker |
snufje kaneel | |
snufje zout | |
Benodigdheden: | |
kom | |
oven | |
bakplaat | |
bakpapier |
Verwarm de oven voor op 180 °C en bekleed de bakplaat met bakpapier.
Doe de kokosrasp in een schone grote kom. Voeg de gesmolten kokosolie, de agavesiroop, vanillesuiker, kaneel, zout en meel toe. Meng alles goed door elkaar. Klop de eieren er dan door en kneed het tot een mooi beslag. Zet het beslag ongeveer 10 minuten in de koelkast.
Maak van het kokosbeslag kleine bolletjes met je handen en druk ze op de bakplaat met bakpapier. Zet ze vervolgens voor ongeveer 15-20 minuten in de oven. Hoe langer in de oven, hoe knapperiger ze worden. Laat de koekjes even afkoelen voordat je ze serveert en strooi er eventueel nog wat kokosrasp over. Lekker met een kopje (groene) thee!
Afgesloten in een bakje of weckpot zijn de kokoskoekjes circa 4 dagen houdbaar.
Meng kleine stukjes chocolade en/of rozijnen door het beslag. Extra lekker!
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres