Gemakkelijk
10Min
20Min
13 Personen | |
---|---|
1 | stokbrood |
1 teentje | knoflook |
1 tl | tijm |
olijfolie | |
Zuivelspread met radijs | |
1 zakje | pijnboompitten |
radijsschijfjes | |
zuivelspread | |
peper en zout | |
Avocado-tuinerwtenhummus | |
1/2 | avocado |
100 g | tuinerwten |
1 teentje | knoflook geperst |
scheutje | citroensap |
scheutje | olijfolie |
peper en zout | |
Bietenhummus | |
125 g | rode bieten |
175 g | kikkererwten uit blik |
1 teentje | knoflook geperst |
scheutje | citroensap |
scheutje | olijfolie |
Avocado met geitenkaas | |
1/2 | avocado |
geitenkaas | |
peper en zout | |
Caprese | |
1/2 bol | mozzarella |
scheutje | olijfolie |
tomaatjes | |
spinazieblaadjes | |
basilicumblaadjes | |
peper en zout | |
Benodigdheden: | |
oven | |
mengkom |
Verwarm de oven voor op 180 °C. Snijd het stokbrood in plakjes. Doe flink wat olijfolie in een schaaltje, met een geperst teentje knoflook, tijm, peper en zout. Bestrijk de stukjes stokbrood met dit mengsel en rooster ze in ongeveer 10 minuten goudbruin in de oven.
Doe voor de bietenhummus alle ingrediënten in de blender en pureer dit tot een glad mengsel.
Voor de avocado-tuinerwtenhummus blancheer je de tuinerwten kort in een pan met kokend water. Doe alle ingrediënten vervolgens in de blender en pureer dit tot een glad mengsel.
Beleg de crostini met wat blaadjes spinazie of basilicum, gehalveerde tomaatjes en stukjes mozzarella. Breng op smaak met wat olijfolie, peper en zout.
Beleg de crostini met stukjes avocado en stukjes geitenkaas. Breng op smaak met peper en zout.
Smeer wat zuivelspread op een crostini en beleg deze met een paar schijfjes radijs. Breng op smaak met wat peper en zout.
Geen tijd? Gebruik ook eens onze kant-en-klare tapenades!
Je kunt de gesneden stokbroodjes ook in een grillpan bakken of in een broodrooster doen.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres