Gemakkelijk
15Min
15Min
3 Personen | |
---|---|
3 | hotdogs |
3 | broodjes |
1 el | tomatenpuree |
1 | rode ui |
1 teentje | knoflook |
snufje | chilipoeder |
gesneden paprika | |
geraspte kaas | |
tomatenketchup | |
boter, om in te bakken | |
komkommerschijfjes | |
wortel, julienne | |
mayonaise | |
augurkplakjes | |
gebakken uitjes | |
mosterd | |
braadpan |
Snijd van een paprika een paar kleine blokjes af. Smelt de boter in de pan en bak deze paprikastukjes gedurende 5 minuten. Pers een teentje knoflook en voeg dit samen met de chilipoeder bij de paprika. Voeg dan de tomatenpuree erbij, roer het geheel goed door elkaar en laat het een minuutje op laag vuur pruttelen.
Smelt boter in een koekenpan en bak de worstjes tot ze gaar zijn. Snijd ondertussen de rest van de groenten. Snijd de broodjes open en leg in ieder broodje een hotdog.
Beleg een broodje hotdog met het tomaten en paprika mengsel en strooi er nog wat geraspte kaas over. Serveer het met tomatenketchup. Beleg een andere hotdog met komkommer, wortel en stukjes rode ui. Garneer deze met mayonaise. Beleg de laatste hotdog met augurk, rode ui en gebakken uitjes. Serveer deze met mosterd.
Rol een plakje ontbijtspek om de hotdog en serveer er wat chips bij!
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres