Gemakkelijk
25Min
4 Personen | |
---|---|
1 | vers bladerdeeg (275 g) |
120 g | groene pesto |
125 g | mini mozzarella bolletjes |
40 g | Parmaham, in stukjes gescheurd |
Verse basilicum in pot | |
Ook nodig: tandenstokers |
Verwarm je oven voor tot 180 graden.
Rol het bladerdeeg uit. Bedek vast een bakplaat met bakpapier.
Gebruik een klein glaasje om rondjes uit het bladerdeeg te steken. Leg die rondjes op de bakplaat. Prik elk rondje vier keer in met een vork.
Lepel een beetje van de pesto op elk rondje en bak de bladerdeeghapjes in 17 à 20 minuten goudbruin.
Haal de bladerdeeghapjes uit de oven en beleg met een beetje van de Parmaham, een bolletje mozzarella en een blaadje verse basilicum. Voeg samen met een tandenstoker en serveer onmiddellijk.
De prijs van dit gerecht is ongeveer €1,29 per persoon.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres