Gemiddeld
30Min
6Uur
10 Personen | |
---|---|
Bodem: | |
260 g | kruidnoten |
100 g | roomboter |
Vulling: | |
200 g | roomkaas |
200 g | mascarpone |
150 ml | slagroom |
200 g | witte chocolade |
2 el | suiker |
Topping: | |
chocolade kruidnoten |
Smelt de boter in een steelpan. Hak of maal de kruidnoten fijn met een keukenmachine of deegroller. Als de boter helemaal gesmolten is, roer je deze door het koekkruim.
Vet een springvorm goed in en verdeel het koekmengsel over de bodem. Druk alles goed aan en zet het in de koelkast. Gebruik voor een iets dikkere bodem een kleinere springvorm.
Smelt de witte chocolade au bain-marie.
Klop de roomkaas, mascarpone en suiker luchtig. Klop in een andere kom de slagroom iets stijf. Voeg dan de slagroom bij de rest en mix het tot een glad mengsel.
Haal de springvorm uit de koelkast en verdeel het mengsel gelijkmatig over de koekbodem. Spatel de bovenkant glad en zet het minimaal 6 uur of een hele nacht in de koelkast.
Versier de cheesecake met chocolade kruidnoten.
Voor de bodem zijn de kruidnoten ook te vervangen door speculaas of brosse koeken.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres