Gemakkelijk
15Min
4 Personen | |
---|---|
300 g | aardappels |
150 g | wortel |
2 el | bloem |
1 | ei |
yoghurt | |
verse munt, gehakt | |
olijfolie | |
zout & peper |
Dit recept kunnen je kinderen maken. Maar let op: het raspen van de groenten wil je waarschijnlijk liever zelf doen.
Rasp de aardappels (de schil kun je laten zitten) en de wortel boven een vergiet. Meng er een snufje zout doorheen en laat 5 minuten uitlekken. Knijp daarna zoveel mogelijk vocht uit de groente.
Meng de groenten met de bloem en ei. Breng op smaak met peper en zout.
Roer voor de dipsaus de yoghurt en de verse munt en wat zout en peper door elkaar.
Vanaf hier kunnen je kinderen het zelf. Verhit een scheutje olijfolie in de gourmetpannetjes. Maak met een lepel een hoopje van het groentemengsel in een pannetje en druk een beetje aan. Bak de rösti-koekjes aan beide kanten knapperig en gaar.
Dip de rösti-koekjes in de yoghurtdip.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres