Gemakkelijk
10Min
30Min
4 Personen | |
---|---|
200 g | gerookte Noorse zalm |
2 el | Hollandse garnaaltjes |
2 el | gekookte doperwten |
2 el | gele-paprikablokjes |
1/4 | avocado in plakjes |
3 el | sojasaus |
1 el | chilisaus |
1/2 el | citroensap |
1 tl | geraspte gember |
4 | radijsjes, in plakjes |
1 | citroen |
Maak een dressing van de sojasaus, chilisaus, citroensap en gember. Snijd de zalm in dunne plakjes en verdeel over een bord. Garneer met de doperwten, radijsjes, Hollandse garnaaltjes, paprika en avocado.
Besprenkel met wat van de sojadressing. Garneer met partjes citroen. Geef de rest van de soja dressing erbij.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres