Gemiddeld
15Min
15Min
4 Personen | |
---|---|
1 kleine | mango |
1 kleine | rode ui |
1/2 | komkommer |
1/2 | rode peper |
1 | limoen |
3 el | zonnebloemolie |
1 el | limoensap |
1/2 tl | suiker |
4 takjes | koriander |
2 el | sojasaus |
4 stukken | zalmfilet |
1/2 el | olie |
Voor de salsa: halveer de komkommer in de lengte. Verwijder met een lepel de zaadlijsten en snijd in kleine blokjes. Snijd de rode ui en mango in kleine blokjes. Snipper de rode peper. Meng in een kom.
Halveer de limoen in de lengte, snijd een helft in 4 partjes. Rasp de groene schil van de andere helft boven de salsa.
Maak een dressing van de olie, limoensap en suiker. Meng de dressing door de salsa.
Bestrijk de stukken zalm met de sojasaus en enkele druppels limoensap en ten slotte met olie.
Verhit een koekenpan en bak de zalm op middelhoog vuur in 6-8 minuten rosé vanbinnen en bruin vanbuiten.
Leg de stukken zalm elk op een bord, schep de salsa erop en garneer met een partje limoen en een takje verse koriander.
Lekker erbij: Chinese mie en een warme salade van gekookte sperziebonen en halve krieltomaatjes die met chilisaus op smaak is gebracht.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres