Gemakkelijk
25Min
10Min
4 Personen | |
---|---|
270 g | varkenshaas |
8 | bospeentjes |
250 g | diepvries doperwtjes |
4 | radijsjes |
1 | limoen |
40 g | boter |
150 ml | slagroom |
100 ml | kruidenboillon ( van een tablet) |
2 el | grove mosterd |
1/2 el | limoenrasp |
Schil de bospeentjes met een dunschiller en kook ze beetgaar in ca 8 min voeg de laatste 3 min de doperwtjes toe. Giet de groente af in een vergiet en laat ze uitlekken.
Bestrooi het vlees met versgemalen peper en zout naar smaak. Verhit de boter in een braadpan en bak het vlees, op een hoog vuur, in 4 minuten rondom bruin aan.
Temper het vuur en laat het vlees in ± 7-10 minuten naar wens rosé of gaar braden. Verwarm de groente op in wat boter in een andere pan. Neem het vlees uit de pan en houd warm onder aluminiumfolie.
Voeg de slagroom en de bouillon,grove mosterd en de limoenrasp aan het bakvet toe en breng alles aan de kook. Laat de saus inkoken tot een romige saus. Roer de mosterd erdoor en warm kort mee. Snijd de varkenshaas in plakjes en serveer met de romige mosterdsaus. Schep de bospeen en erwtjes ernaast en garneer met de radijsje en een part limoen.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres