Gemakkelijk
15Min
4 Personen | |
---|---|
1 | ui |
1 teentje | knoflook |
250 g | kerstomaatjes |
2 el | pijnboompitten |
600 g | panklare spinazie |
1-2 el | pesto |
Pel en snipper de ui en de knoflook. Was en halveer de kerstomaatjes. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan lichtbruin en schud ze op keukenpapier.
Verhit de olie in een wok of ruime pan en fruit de ui al omscheppend in ± 5 minuten goudgeel en glazig. Voeg in gedeelte de spinazie toe en laat al omscheppend op een hoog vuur slinken.
Schep, als de spinazie net geslonken is de tomaatjes erdoor en warm ze kort mee. Breng de groenten op smaak met pesto, versgemalen peper en zout naar smaak. Schep de spinazie uit de pan op een schaal en garneer met de pijnboompitten.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres