Gemakkelijk
10Min
1 Personen | |
---|---|
1 | zakje jonge bladsla |
10 | radijsjes |
200 g | zachte geitenkaas met honing |
½ | rode ui |
Voor de geitenkaas truffels | |
20 g | geroosterde pijnboompitjes |
2 el | fijngehakte bieslook |
2 el | fijn gehakte hazelnootjes |
2 tl | sinaasappelschil |
Sinaasappeldressing | |
200 ml | verse sinasappelsap |
4 el | olijfolie extra vierge |
Verdeel een zakje bladsla over een mooie schaal. Verdeel er een rode ui in halve ringen en gehalveerde radijsjes over.
Vorm kleine balletjes van de zachte geitenkaas. Rol de geitenkaasballetjes door verschillende toppings, zoals fijngehakte geroosterde pijnboompitjes, fijngehakte bieslook, fijngehakte hazelnootjes met sinaasappelschil.
Maak een dressing van ingekookt sinaasappelsap, olijfolie en versgemalen peper en zout. Breng de salade op smaak met de dressing en serveer met de geitenkaasballetjes.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres