Gemiddeld
15Min
20Min
4 Personen | |
---|---|
1/3 potje | verse bieslook |
1/3 bakje | peterselie |
5 el | olijfolie |
1 1/2 el | azijn |
zout en peper | |
500 g | witte asperges |
100 g | cherrytomatenmix |
2 handjes | luxe slamelange |
200 g | gerookte Noorse zalm |
1 | citroen |
Voor de vinaigrette: hak de bieslook en de peterselie fijn. Meng de kruiden met de olie en azijn. Breng op smaak met peper en zout.
Schil de asperges en snijd een stukje van de onderkant. Halveer de cherrytomaatjes.
Kook de asperges in ruim water met zout in ca. 12 minuten gaar en laat ze uitlekken in een vergiet.
Meng de luxe slamelange en cherrytomaatjes met 1 el van de vinaigrette.
Verdeel de salade over 4 borden, verdeel de asperges erover en drapeer de plakjes gerookte zalm half over de asperges en de salade.
Sprenkel de resterende kruidenvinaigrette over de asperges.
Snijd de citroen in partjes en garneer de salade ermee.
Lekker met vers afgebakken breekbrood.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres