Gemiddeld
55Min
4 Personen | |
---|---|
2 | sinaasappels |
1 | schouderrollade à 600 g (op kamertemperatuur) |
40 ml | Culinella Bak&braad vlees&jus |
1 zakje | roomsaus (culinaire saus) |
4 | toefjes peterselie |
Dep de rollade met keukenpapier droog. Verhit de boter in een braadpan en bak hierin de rollade rondom bruin. Zet de deksel op de en braad hem in ± 40 minuten gaar.
Boen 1 sinaasappel schoon en rasp er 1 theelepel van de schil af. Schil de sinaasappels dik zodat ook het witte velletje eraf is. Snijd de sinaasappels in plakken en vang het uitlekkende sap op.
Breng 250 ml water aan de kook, roer het sauspoeder erdoor en laat de saus 2 minuten heel zacht koken. Haal de pan van het vuur en de sinaasappelrasp en het opgevangen sinaasappelsap erdoor.
Neem het vlees uit de pan, laat het 10 minuten rusten, verwijder het netje en snijd de rollade in plakken. Garneer met schijven sinaasappel en toefjes peterselie. Serveer de saus apart.
Verhit 2 eetlepels zonnebloemolie in een wok of hapjespan en roerbak al
omscheppend 1 gesnipperde rode ui en 2 uitgeperste teentjes knoflook. Voeg in
gedeelten 800 g panklare spinazie toe en laat al omscheppend slinken en het vocht
op ene hoog vuur verdampen. Breng op smaak met versgemalen peper en zout en
serveer direct.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres