Gemiddeld
30Min
10Min
12 Personen | |
---|---|
1 | bakmix voor muffins |
125 g | boter, op kamertemperatuur |
2 | eieren (M), op kamertemperatuur |
50 ml | water |
24 | gevulde paaseitjes |
12 | muffinvormpjes |
handmixer | |
Voor de garnering: | |
175 g | poedersuiker |
25 g | vanillesuiker |
200 g | boter, op kamertemperatuur |
1 el | warm water |
spuitzakjes met kartelmondjes |
Bereid het beslag voor de muffins met de boter, eieren en water volgens de aanwijzingen op de verpakking en vul de cakevormpjes.
Duw in elke muffin 2 paaseitjes.
Bak de muffins volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat ze afkoelen.
Klop de zachte boter met de handmixer in ca. 5 minuten tot deze heel romig is. Voeg langzaam al kloppend eerst de gezeefde suiker en daarna het water toe en blijf nog even kloppen tot het een mooi romig mengsel is.
Schep de crème direct over in een spuitzak en spuit mooie toeven crème op de muffins.
Garneer de muffins direct met de chocolade-eitjes en laat de crème iets opstijven.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres