Gemiddeld
20Min
4 Personen | |
---|---|
3 | tortilla wraps |
1 | avocado |
1 | tomaat |
1/3 bakje | bieslook |
1 bakje | gepelde Hollandse garnalen (100g) |
3-4 el | cocktailsaus |
versgemalen peper | |
1/3 zakje | jonge bladsla |
1 | citroen |
koeksteker of glas (ø 8 cm) |
Verwarm de oven voor op 180 °C. Steek met de koeksteker of een glas uit elke tortilla 4 rondjes. Leg de rondjes op een bakplaat en bak ze in ca. 6 minuten krokant in de oven. Laat ze afkoelen.
Schil intussen de avocado, verwijder de pit en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes. Halveer de tomaat, verwijder de zaadjes en snijd de tomaat in kleine blokjes. Knip 3/4 deel van de bieslook fijn.
Houd enkele blokjes avocado en wat garnalen apart. Meng in een kom de tomaat, de rest van de avocado en garnalen en de fijngeknipte bieslook met de cocktailsaus en breng op smaak met peper.
Spreid 8 krokante tortillarondjes uit op een plank en verdeel eerst de bladsla en vervolgens het avocado-garnalenmengsel hierover. Stapel op 4 bordjes twee belegde tortillarondjes op elkaar en dek af met een derde. Schep er een klein lepeltje saus op en garneer met de achtergehouden avocado, garnalen en de sprieten bieslook.
Snijd van de citroen 4 heel dunne schijfjes en garneer het taartje ermee. Serveer direct, zodat de tortillarondjes nog lekker krokant zijn.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres