Gemakkelijk
10Min
30Min
4 Personen | |
---|---|
1 | kiprollade |
20 g | boter |
braadpan, ovenschaal | |
200 g | bospeen |
200 g | witte rijst |
150 g | doperwtjes |
1 | bosui |
2 | eieren |
Verwarm de oven op 180 graden. Bak de rollade rondom aan in de boter Schep de rollade in een ovenschaal en bak de rollade volgens de verpakking gaar.
Schil de worteltjes met een dunschiller en snijd ze in schuine dunne plakjes. Kook de rijst met wortelplakjes en zout naar smaak volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Schep 10 minuten voor het einde van de bereidingstijd de doperwtjes erdoor.
Maak intussen de bosui schoon en snijd het in schuine ragdunne ringetjes. Kook de eieren in 8-10 minuten hard, laat ze schrikken onder koud stromend water en pel ze. Halveer de eieren en prak ze fijn.
Doe de rijst over op een mooie schaal. Leg hier de kiprollade mooi overheen. Strooi de eiermimosa en de bosui over de kiprollade en serveer direct.
Een stevige Chardonnay past perfect bij de intense smaak van een rollade uit de oven.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres