Gemakkelijk
15Min
4 Personen | |
---|---|
4 | Prestige Kaiserbroodjes |
10 | snoeptomaatjes |
1 teentje | knoflook |
4 | plakjes ontbijtspek (vleeswaar) |
3 el | Spaanse olijfolie |
4 | eieren |
1/2 el | bieslook (fijngeknipt) |
Snijd een klein kapje van de broodjes en pluk het kruim uit de binnenkant. Verkruimel het kruim. Pel de knoflook. Was en snijd de snoeptomaatjes in vieren.
Verhit 1½ eetlepel van de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak de plakjes spek knapperig uit. Neem ze uit de pan en leg ze op een bord. Bak het broodkruim in het bakvet al omscheppend lichtbruin. Pers de knoflook erboven uit en schep het op het bord naast de plakjes spek. Veeg de pan schoon.
Klop de eieren met 2 eetlepels koud water en versgemalen peper en zout los. Verhit de rest van de olie in de koekenpan en schenk het eimengsel in de pan. Schuif het ei van de rand van de pan naar het midden en blijf het ei roeren totdat het ei net gestold is.
Zet de broodjes elk op een bordje en vul ze met het roerei, de tomaatjes en het spek. Bestrooi met het gebakken broodkruim en het bieslook. Leg de broodkapjes erbij en serveer direct.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres