Gemakkelijk
15Min
2 Personen | |
---|---|
1 el | (knoflook) mayonaise |
1 tl | pesto |
1 el | melk |
1 pakje | aspergeham |
2 handjes | luxe slamelange |
4 | cherrytomaatjes |
1 | hardgekookt ei |
stukje | Parmezaanse kaas |
eventueel klein spuitflesje |
Meng de mayonaise met de pesto en de melk zodat het sausje tamelijk vloeibaar is.
Snijd de cherrytomaatjes elk in 4 partjes. Pel het ei en hak het grof.
Drapeer de plakjes ham over 2 grote borden.
Laat de mayonaisesaus van een lepeltje in strepen over de ham lopen of gebruik een spuitflesje.
Leg in het midden een bergje geraspt ei en garneer de hamcarpaccio met de sla en partjes tomaat.
Schaaf er tenslotte wat Parmezaanse kaas over.
Lekker erbij: geroosterd stokbrood ingewreven met een teentje knoflook.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres