Gemakkelijk
30Min
4 Personen | |
---|---|
1 kg | Potato King krielaardappeltjes in schil |
1 | schaal zalm à 500 g |
2 | courgettes |
150 g | sjalotten |
1 teentje | knoflook |
1 zakje | tuinkruidensaus (culinaire sauzen) |
4 el | La Villa Spaanse olijfolie |
Pel en snijd de sjalotten in boogjes. Pel de knoflook. Was en snijd de courgettes in plakjes van ½ cm dik en halveer ze. Was de krieltjes goed en kook de aardappelen in water met zout in ± 20 minuten gaar.
Verhit 2 eetlepels van de olijfolie en bak de sjalotten al omscheppend 5 minuten goudgeel en glazig. Pers de knoflook erboven uit. Schep de courgette erdoor en bak ze al omscheppend net gaar. Breng op smaak met peper en zout.
Verhit gelijktijdig 2 eetlepels olie in een ruime koekenpan en bak de zalm eerst op de huidzijde bruin en totdat je de vis kunt heen en weer bewegen in de pan. Keer de zalm en bak de andere zijde ± 2 minuten op een hoog vuur. Temper het vuur en laat de vis net gaar bakken.
Bereid intussen de saus volgens de aanwijzingen op het zakje. Verdeel de aardappelen en de groenten over de borden en leg er de vis met de huidzijde naar beneden bij. Lepel er een beetje saus over.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres