Gemakkelijk
35Min
5Min
4 Personen | |
---|---|
1 kg | vastkokende aardappelen |
75 g | boter |
4 el | plantaardige olie |
2 takjes | rozemarijn |
Schil en kook de aardappelen 15 minuten in water met zout naar smaak. Giet ze af en laat ze helemaal afkoelen.
Snijd de aardappelen in plakjes van ± 1 cm dik. Verhit de boter met de olie verdeeld over twee grote koekenpannen en bak de aardappelen op een halfhoog vuur, in ± 10 minuten aan beide kanten goudbruin. Schep ze af en toe om.
Bak de laatste 3 minuten de rozemarijntakjes mee.
Heeft u niet zo’n grote koekenpan? Houd de gebakken aardappelen dan warm in een voorverwarmde oven (100 °C).
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres