Gemiddeld
25Min
2Uur
25 Personen | |
---|---|
300 g | melkchocolade |
150 g | dragee-eitjes |
50 g | witte chocolade eitjes |
50 g | melk chocolade eitjes |
50 g | paasschuim |
50 g | walnoten |
50 g | hazelnoten |
50 g | gedroogde cranberries |
3 el | agavesiroop |
4 kleine | paasmergpijpjes |
150 g | boter |
extra nodig: | bakvorm (± 24 x 24 cm) bekleed met bakpapier |
Snijd het paasschuim en de paasmergpijpjes in stukjes. Rooster de walnoten en de hazelnoten in een droge koekenpan lichtbruin en laat ze op keukenpapier afkoelen. Hak ze grof. Hak de cranberry’s ook grof.
Breek de melkchocolade in stukjes. Doe de boter met de agavesiroop en de melkchocolade in een steelpan en verwarm alles al roerende op ene laag vuur totdat de chocolade gesmolten is. Neem de pan van het vuur en laat de chocolade afkoelen tot kamertemperatuur.
Maak een mengsel van de dragee-eitjes, chocolade eitjes, paasschuim, paasmergpijpjes, gehakte noten en gehakte cranberry’s en schep door het gesmolten chocolade mengsel. Verdeel het mengsel over de bakvorm en strijk het uit.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres