1. Startpagina
  2. Recepten
  3. Feestelijke bagels

Feestelijke bagels

Feestelijke bagels bij ALDI

Gemakkelijk

15Min

4 Personen
Bagels met beenham, ei en truffelmayo
4 Eieren
4 Bagels
4 el Valblanc zuivelspread
4 Plakken beenham
2 el Prestige truffelmayo
eiersnijder
Bagels met chocolade, crème fraîche en aardbeien
8 kleine Aardbeien
4 Bagels
2 el Sam chocoladepasta
2 el Creme fraiche
Bagels met verse roomkaas, gerookte zalm en jonge bladsla
4 Bagels
4 el Valblanc verse roomkaas
4 Plukken jonge bladsla
4 Plakken gerookte Noorse zalm
Bagels met pesto, rucola, mozzarella en cherrytomaatjes
4 Bagels
4 el Pesto alla Genovese
1 handje Rucola
6 Mini mozzarellakaasjes
6 Cherrytomaatjes
Bagels met verse geitenkaas, komkommer en kalkoenfilet
4 Bagels
50 g Verse geitenkaas
1/4 Komkommer
4 Plakken gegrilde kalkoenfilet
Bagels met pindakaas, aardbeienjam en banaan
4 Bagels
4 el Helaes pindakaas
4 el De zoete zon aardbeienjam
1 kleine Banaan
Mail recept

Bagels met beenham, ei en truffelmayo

Stap 1

Kook de eieren in ± 8 minuten hard, laat ze schrikken onder koud stromend water en pel ze.

Stap 2

Snijd de bagels open en bestrijk ze met zuivelspread. Leg op de onderste helft een plak beenham. Snijd het ei (met een eiersnijder) in plakjes en verdeel de eieren over de ham. 

Stap 3

Garneer met toefjes truffelmayo en leg de bovenkant erop. Serveer ze direct.  

Bagels met chocolade, crème fraîche en aardbeien

Stap 1

Maak de aardbeien schoon en snijd ze in plakjes. 

Stap 2

Snijd de bagels open en bestrijk ze met chocoladepasta en verdeel er vervolgens de crème fraîche over.

Stap 3

Verdeel de aardbei erover en leg de bovenkant erop. Serveer de bagels direct. 

Bagels met verse roomkaas, gerookte zalm en jonge bladsla

Stap 1

Snijd de bagels open en bestrijk de onderste helften met de verse roomkaas.  

Stap 2

Verdeel de zalm en de jonge bladsla erover en leg de bovenkant erop. Serveer de bagels direct. 

Bagels met pesto, rucola, mozzarella en cherrytomaatjes

Stap 1

Snijd de bagels open en bestrijk de onderste helften met de pesto.  

Stap 2

Halveer de mozzarellakaasjes en de tomaatjes en verdeel dit samen met de rucola. Leg de bovenkant erop en serveer de bagels direct

Bagels met verse geitenkaas, komkommer en kalkoenfilet

Stap 1

Snijd de bagels open en bestrijk de onderste helften met de geitenkaas.  

Stap 2

Leg er een plak kalkoenfilet op. Was en snijd de komkommer in plakjes en verdeel ze over de bagels.

Stap 3

Leg de bovenkant van de bagels erop. Serveer de bagels direct. 

Bagels met pindakaas, aardbeienjam en banaan

Stap 1

Snijd de bagels open en bestrijk de onderste helften met de pindakaas en de jam.  

Stap 2

Pel en snijd de banaan in plakjes en verdeel ze over de jam. Leg de bovenkant van de bagels erop. Serveer de bagels direct. 

Deze gerechten maak je voor ca. 0.88 per persoon per gerecht.

Mail recept
Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering over de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Je e-mailadres wordt alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als je zelf de ontvanger bent of indien je weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van je e-mailadres

Je  ontvangt van ons een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch