Gemakkelijk
15Min
4 Personen | |
---|---|
Bagels met beenham, ei en truffelmayo | |
4 | Eieren |
4 | Bagels |
4 el | Valblanc zuivelspread |
4 | Plakken beenham |
2 el | Prestige truffelmayo |
eiersnijder | |
Bagels met chocolade, crème fraîche en aardbeien | |
8 kleine | Aardbeien |
4 | Bagels |
2 el | Sam chocoladepasta |
2 el | Creme fraiche |
Bagels met verse roomkaas, gerookte zalm en jonge bladsla | |
4 | Bagels |
4 el | Valblanc verse roomkaas |
4 | Plukken jonge bladsla |
4 | Plakken gerookte Noorse zalm |
Bagels met pesto, rucola, mozzarella en cherrytomaatjes | |
4 | Bagels |
4 el | Pesto alla Genovese |
1 handje | Rucola |
6 | Mini mozzarellakaasjes |
6 | Cherrytomaatjes |
Bagels met verse geitenkaas, komkommer en kalkoenfilet | |
4 | Bagels |
50 g | Verse geitenkaas |
1/4 | Komkommer |
4 | Plakken gegrilde kalkoenfilet |
Bagels met pindakaas, aardbeienjam en banaan | |
4 | Bagels |
4 el | Helaes pindakaas |
4 el | De zoete zon aardbeienjam |
1 kleine | Banaan |
Kook de eieren in ± 8 minuten hard, laat ze schrikken onder koud stromend water en pel ze.
Snijd de bagels open en bestrijk ze met zuivelspread. Leg op de onderste helft een plak beenham. Snijd het ei (met een eiersnijder) in plakjes en verdeel de eieren over de ham.
Garneer met toefjes truffelmayo en leg de bovenkant erop. Serveer ze direct.
Maak de aardbeien schoon en snijd ze in plakjes.
Snijd de bagels open en bestrijk ze met chocoladepasta en verdeel er vervolgens de crème fraîche over.
Verdeel de aardbei erover en leg de bovenkant erop. Serveer de bagels direct.
Snijd de bagels open en bestrijk de onderste helften met de verse roomkaas.
Verdeel de zalm en de jonge bladsla erover en leg de bovenkant erop. Serveer de bagels direct.
Snijd de bagels open en bestrijk de onderste helften met de pesto.
Halveer de mozzarellakaasjes en de tomaatjes en verdeel dit samen met de rucola. Leg de bovenkant erop en serveer de bagels direct
Snijd de bagels open en bestrijk de onderste helften met de geitenkaas.
Leg er een plak kalkoenfilet op. Was en snijd de komkommer in plakjes en verdeel ze over de bagels.
Leg de bovenkant van de bagels erop. Serveer de bagels direct.
Snijd de bagels open en bestrijk de onderste helften met de pindakaas en de jam.
Pel en snijd de banaan in plakjes en verdeel ze over de jam. Leg de bovenkant van de bagels erop. Serveer de bagels direct.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres