Gemakkelijk
20Min
4 Personen | |
---|---|
6 | eieren |
65 g | Valblanc verse roomkaas |
2½ tl | Prestige truffelmayonaise |
2½ tl | mayonaise |
½ tl | kerriepoeder |
1 tl | pesto alla Genovese |
1 | klein Goedland zoetzuur augurkje |
grof geraspte Parmezaanse kaas | |
gevriesdroogde bieslook | |
Kook de eieren in ± 8-10 minuten hard. Laat ze schrikken onder koud stromend water en pel ze. Halveer de eieren en wip de dooiers eruit.
Wrijf 2 dooiers met de bolle kant van een lepel door een zeef en meng het met 25 g van de roomkaas, de pesto en peper naar smaak tot een romig mengsel. Doe het mengsel over in een spuitzak met grove kartelmond en vul 4 eihelften met het mengsel. Garneer deze eieren met een beetje geraspte Parmezaanse kaas.
Wrijf weer 2 dooiers door een zeef en meng er 20 g van de roomkaas en de truffelmayonaise door. Doe het mengsel over in een spuitzak met grove kartelmond en vul 4 eihelften met het mengsel. Garneer deze eieren met een beetje gevriesdroogde bieslook
Wrijf de laatste 2 dooiers door een zeef en meng er 20 g van de roomkaas, de mayonaise en het kerriepoeder door. Doe het mengsel over in een spuitzak met grove kartelmond en vul 4 eihelften met het mengsel. Garneer deze eieren met een plakje augurk.
Heb je geen spuitzak in huis? Gebruik dan een boterhamzakje waar je een puntje
vanaf knipt om de eihelften te vullen.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres