Gemiddeld
20Min
20Min
12 Personen | |
---|---|
150 g | hazelnoten |
2 blikjes | vers croissant deeg |
2 zakjes | vanillesuiker |
200 g | rietsuiker |
125 g | poedersuiker |
8 el | agavesiroop |
4 tl | kaneel |
2 el | melk |
75 g | roomboter |
extra nodig: | lage ronde en grote taartvorm bekleed met bakpapier |
Verwarm de oven voor tot 200 °C. Hak de hazelnoten grof. Rol de blikjes croissantdeeg uit. Druk de naden dicht en bestrijk bieden plakken deeg met de agavesiroop. Bestrooi ze met de rietsuiker, kaneel en de hazelnoten.
Rol alle twee plakken deeg op en snijd elke rol in 6 rolletjes. Leg de rolletjes naast elkaar in de bakvorm. Bak de cinnamon rolls in ± 20 minuten goudbruin en gaar. Laat de rolls afkoelen.
Klop de boter met de poedersuiker, vanillesuiker en de melk tot een dik glazuur en schenk royaal over de cinnamon rolls.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres