Gemakkelijk
25Min
4 Personen | |
---|---|
2 kg | witte asperges |
2 | varkenshaasjes |
2 el | olijfolie |
100 g | Culinella Bak&braad wikkel |
½ zak | Pommes duchesse (diepvries) |
Schil de asperges van het kopje naar beneden en snijd of breek het onderste stugge stukje (± 3 cm) eraf.
Verwarm de oven voor tot 220°C. Leg de asperges in de pan en voeg zoveel koud water toe totdat ze net onder staan. Voeg zout naar smaak toe en breng ze aan de kook. Kook ze 5 minuten. Zet het vuur uit en laat de asperges in het kookwater afhankelijk van de dikte in 10-15 minuten verder garen.
Verwarm de Pommes duchesse volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olijfolie in een passende koekenpan en bestrooi het vlees met versgemalen peper en een beetje zout naar smaak. Bak het vlees op een hoog vuur rondom bruin en laat de varkenshazen in 12-15 minuten net gaar braden. Keer ze regelmatig.
Verwarm gelijktijdig de boter in een steelpannetje op een halfhoog vuur totdat de boter mooi bruin van kleur is. Let op dat de boter niet verbrandt! Schenk de boter door een zeefje in een schaaltje.
Serveer de in plakjes gesneden varkenshaas met de asperges en de bruine boter. Serveer met de Pommes duchesse.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres