Gemakkelijk
10Min
1 Personen | |
---|---|
2 | sneetjes Bakkersgoud rustiek wi |
1 | stengel bleekselderij, fijn gesnipperd |
150 g | tonijn in olijfolie (blik) |
1 | flinke eetlepel mayonaise |
4 el | peterselie, fijn gesnipperd |
1/2 tl | gemalen chili |
4 | plakjes smeltkaas (Cheddar) |
flinke klont boter | |
peper en zout |
Met een blikje tonijn maak je zelf een tuna melt. Ofwel: een goddelijke tosti met tonijn, mayonaise en cheddar. Makkelijk en superlekker.
Maak eerst de tonijnsalade. Doe daarvoor de fijn gesnipperde bleekselderij, tonijn, mayonaise, peterselie, een flinke snuf peper en zout en de gemalen chili in een mengkom en roer goed door elkaar.
Leg de sneetjes brood op een snijplank en leg op elke snede twee plakken smeltkaas.
Lepel op één helft de tonijnsalade en leg de andere helft er bovenop.
Laat een flinke klont boter smelten in een koekenpan op medium vuur. Bak de tuna melt geduldig en langs beide kanten goudbruin.
Leg de tuna melt op een bord, snijd door midden en werk eventueel af met nog wat extra blaadjes verse peterselie.
De prijs van dit gerecht is ongeveer €2,20 per persoon.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres