Gemakkelijk
10Min
4 Personen | |
---|---|
150 g | fetakaas, verkruimeld |
150 g | halfgedroogde, gemarineerde tomaatjes |
50 g | pijnboompitten |
160 g | rucola |
1 | avocado |
scheut | olijfolie |
1 | limoensap |
1 teentje | knoflook |
zout & peper |
Maak eerst de knalgroene dressing. Doe daarvoor een hand rucola, de avocado, een scheut olijfolie, de knoflook, het limoensap en zout en peper in een maatbeker en mix met de staafmixer tot een gladde massa.
Verdeel de rest van de rucola over vier borden en verdeel er de gemarineerde tomaatjes over. Verkruimel de feta en verdeel ook deze over de borden.
Toast de pijnboompitjes in een droge koekenpan tot ze een donkerbruine kleur krijgen. Haal van het vuur, laat even afkoelen en verdeel deze over de salades.
Lepel tot slot wat van de knalgroene dressing over de zomerse salade.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres