Gemakkelijk
15Min
15Min
3 Personen | |
---|---|
150 g | biefstuk uit de diepvries |
35 g | pjinboompitten |
35 g | rucola |
2 el | extra vierge olijfolie |
50 g | Parmazaanse kaas |
1/2 | citroen, in partjes |
Haal de biefstuk uit de verpakking en laat 30 minuten op kamertemperatuur liggen. Verwarm ondertussen een kleine koekenpan op laag vuur. Rooster hierin de pijnboompitten goudbruin. Draai het vuur uit en laat afkoelen.
Meng de rucola met de olijfolie. Breng op smaak met peper en zout. Zet apart.
Leg het vlees op een plank. Snijd met een scherp mes zo dun mogelijke plakjes van het vlees. Leg het vlees daarna tussen 2 vellen plastic folie, zodat je ze daarna met een deegroller voorzichtig groter kan slaan. Ga zo door met de rest van het vlees.
Leg de plakjes biefstukcarpaccio overlappend op elkaar op een plank en verdeel de rucola, pijnboompitten en Parmezaanse kaas erover. Rol op en leg op een bord, plank of schaal. Leg de citroenpartjes erbij en serveer direct.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres