Gemakkelijk
15Min
15Min
4 Personen | |
---|---|
500 g | gevulde pasta |
200 g | roomkaas naturel |
50 g | parmigiano reggiano, geraspt |
1 | grote peer, geschild en in kleine stukjes |
50 g | walnoten, gehakt en geroosterd |
1 | witte ui, fijn gesnipperd |
Scheutje witte wijn | |
Flinke klont boter |
Wist je dat je peer ook goed kunt inzetten als ingrediënt bij hartige gerechten? Deze gevulde pasta met roomsaus, peer en walnoot levert bewijs!
En daarmee is deze gevulde pasta met roomkaas en peer ook nog eens een schoolvoorbeeld van een zoet-hartig combinatie, iets wat praktisch al-tijd lekker is.
Verhit de boter op medium vuur en bak de ui tot hij begint te zweten.
Voeg de stukjes peer toe en stoof ze aan tot ze zacht zijn. Voeg de roomkaas toe en kruid af met zout en peper. Draai het vuur lager.
Blus af met een scheutje witte wijn en laat de alcohol verdampen.
Kook de verse pasta volgens de verpakking in ruim gezouten water.
Schep de pasta op een bord, schep er wat van de roomsaus over en maak af met de geraspte parmezaan en de geroosterde walnoten.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres