Gemakkelijk
20Min
15Min
6 Personen | |
---|---|
2 | flessen biologische sugo |
400 g | biologische penne |
1 tl | gedroogde Italiaanse kruiden |
2 | uien, gesnipperd |
2 | teentjes knoflook, fijngehakt |
Scheutje | rode wijnazijn |
3 bollen | mozzarella |
olijfolie | |
zout & peper |
Deze vegetarische ovenschotel met pasta is een echte winterklassieker! Warm, vullend en superlekker. Maak ‘m met onze heerlijke biologische producten.
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Bak de ui en knoflook in een plens olijfolie in een grote pan op laag vuur een minuut of 5, tot ze zacht zijn.
Breng ondertussen de penne aan de kook in een pan kokend water en een flinke snuf zout (het zout brengt de pasta op smaak). Kook al dente in zo’n 8 minuten. Giet af.
Proef de tomatensaus en breng op smaak met zout, peper en een scheutje rodewijnazijn. Meng de pasta door de tomatensaus.
Zet de ovenschotel met pasta in de voorverwarmde oven en bak in 15 minuten tot de kaas gesmolten is en de pasta bubbelt.
Ook lekker met nog wat geraspte Parmezaanse kaas eroverheen.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres