Gemakkelijk
25Min
4 Personen | |
---|---|
300 g | rijst |
2 | winterwortels |
2 | preistengels |
2 | knolselderij |
3 | speklapjes |
2 el | fijngehakte verse gemberwortel |
1 el | kerriepoeder |
1 el | komijnpoeder |
2 el | kruidenbouillonpoeder |
2 | pakjes kokosmelk |
Kook de rijst volgens de verpakking gaar. Schil de winterwortels en knolselderij met een dunschiller. Snijd ze in reepjes van 3 cm. Snijd de prei in reepjes en was alles goed onder koud stromend water.
Snijd de speklapjes in stukjes. Braad de speklapjes aan in 2 eetlepels boter en schep ze uit de pan. Voeg 1 eetlepel extra boter toe aan de pan en voeg de fijngehakte gember, kerriepoeder en komijnpoeder toe. Bak de kruiden 20 seconden tot het gaat geuren.
Voeg alle groenten toe en roerbak 5 minuten op hoog vuur. Voeg de stukjes speklap weer toe en blus dan af met de kokosmelk. Voeg de bouillonpoeder toe en breng weer aan de kook. Zet daarna het vuur laag en laat 15 minuten zachtjes stoven. Serveer de curry met de rijst in diepe kommen.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres