Gemakkelijk
25Min
4 Personen | |
---|---|
400 g | vegan balletjes |
400 g | biologische broccoli(diepvries), in roosjes |
200 g | mini mozzarella bolletjes |
700 ml | biologische sugo |
400 g | biologische penne |
1 | ui, fijngesnipperd |
1 | teentje knoflook, geperst |
Olijfolie (om te bakken) | |
Snuf zout & peper | |
Snuf gedroogde oregano |
Breng een grote pan gezouten water aan de kook. Voeg de penne toe en laat 5 minuten koken. Doe de broccoli erbij en laat nog ongeveer 5 minuten koken (of tot zowel de penne als de broccoli gaar zijn). Giet de penne en de broccoli af en laat de ingrediënten uitlekken in een vergiet.
Verhit in tussentijd een scheut olijfolie in een pan op medium vuur. Bak de ui en knoflook in de olie tot de uien glazig worden.
Voeg de vegan balletjes toe en bak tot ze een mooi kleurtje krijgen. Giet dan de biologische sugo erbij en roer alles door elkaar. Kruid de saus af met een snuf zout, peper en gedroogde oregano.
Giet de pasta en de broccoli af en voeg deze toe aan de saus. Roer alles door elkaar.
Schep de pasta op de borden en schik er een paar bolletjes mozzarella tussen. Maak af met een snuf zwarte peper.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres