Gemakkelijk
15Min
2 Personen | |
---|---|
4 plakken | paasstol |
3 el | roomboter |
20 g | witte chocolade |
20 g | melk chocolade |
20 g | pure chocolade |
snufje | kaneel |
Doe de roomboter in een magnetronbestendig kommetje en smelt deze gedurende 30 seconden in de magnetron.
Roer er een snuf gemalen kaneel door. Zet dit mengsel minstens 10 minuten in de koelkast, of tot het weer de textuur van vaste boter heeft.
Maak intussen krullen van de drie soorten chocolade. Gebruik hiervoor een dunschiller.
Besmeer de plakken paasstol met de kaneelboter.
Lepel de chocoladekrullen over de plakken paasstol en serveer onmiddellijk.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres