Gemakkelijk
25Min
4 Personen | |
---|---|
300 g | sperziebonen |
6 | eieren |
1/2 | krop ijsbergsla |
4 | tomaten |
1 | blik kidneybonen |
4 el | olijfolie |
2 el | sinaasappelsap |
1 el | mayonaise |
versgemalen peper | |
zout | |
2 tl | gevriesdroogde bieslook |
1 | bruin of wit stokbrood |
Haal de sperziebonen af en kook ze in water met zout naar smaak in ± 7 minuten beetgaar. Giet ze af en spoel ze koud. Kook de eieren in ± 8 minuten hard, spoel ze koud, pel en halveer ze.
Was intussen de tomaten en snijd ze in dunne partjes. Was en snijd de sla in dunne reepjes. Spoel de kidneybonen in een zeef onder koud stromend water af en laat ze uitlekken.
Klop een dressing van de olijfolie, het sinaasappelsap, de mayonaise en peper en zout naar smaak.
Schep de sla, tomaten, sperziebonen, kidneybonen en de dressing door elkaar en verdeel de eieren erover. Garneer met de bieslook en serveer met in sneetjes gesneden stokbrood.
Serveer het stokbrood met Flavour of the Sun aioli of tapenades.
Lekker met El Àrbol Chardonnay.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres