Gemakkelijk
25Min
4 Personen | |
---|---|
½ | bak rode druiven |
85 g | rucola |
1 bol | mozzarella |
Snufje | gedroogde Italiaanse kruiden |
Olijfolie | |
Balsamico-azijn |
Verwarm de oven voor op 220 graden.
Haal de druiven van de steeltjes af en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Hussel er wat olijfolie, zout en peper en Italiaanse kruiden doorheen. Bak de druiven ongeveer 20 minuten in de oven, tot ze sissen en lekker sappig en zoet zijn.
Verdeel de rucola over een grote schaal. Scheur de mozzarella in stukjes en leg die op de rucola. Strooi de geroosterde druiven eroverheen.
Maak de salade af met wat olijfolie en Balsamico-azijn. Serveer de salade van geroosterde druiven bij het gourmetten.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres