Gemakkelijk
50Min
4 Personen | |
---|---|
4 | flinke aardappels |
Griekse yoghurt | |
1 | bakje verse olijven Griekse salade |
½ | rode ui |
kerstomaten, fijngehakt | |
olijfolie | |
zout & peper |
Een goed gevulde gepofte aardappel van de barbecue is zó gemaakt. Je laat de aardappels zo’n 40 minuten poffen op de grill van de bbq, daarna is het alleen een kwestie van afmaken met de lekkerste toppings.
Verhit de barbecue.
Was de aardappels grondig. Prik ze rondom in met een vork. Wrijf ze in met een beetje olijfolie en bestrooi ze met zout. Verpak de aardappels individueel in een stuk aluminiumfolie en leg ze op de barbecue.
Laat de gepofte aardappels in 40 tot 45 minuten garen, onder af en toe keren. Haal ze daarna voorzichtig uit het folie en snijd ze aan de bovenkant open.
Vul de gepofte aardappels met een schepje Griekse yoghurt, wat van de Griekse salade, de tomaat en de rode ui.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres