Gemakkelijk
15Min
4 Personen | |
---|---|
400 g | witte asperges, geschild en in kleine stukjes |
400 g | fusilli |
2 | preien, in halve ringetjes |
250 g | doperwten |
1 | citroen, de geraspte schil |
90 g | gedroogde ham |
Hüttenkäse | |
Zout en veel zwarte peper | |
Klontje boter |
Smelt een grote klont roomboter in een koekenpan op middelhoog vuur. Bak de asperges in zo’n 3 tot 5 minuten beetgaar. Voeg de prei toe en bak een minuutje mee.
Kook ondertussen de fusilli in ruim gezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking. Doe twee minuten voor het einde van de kooktijd de doperwten bij de pasta en laat mee verwarmen tot alles gaar is.
Roer ondertussen in een kommetje de geraspte citroenschil door de hüttenkäse en breng op smaak met flink wat zwarte peper.
Giet de gare pasta af maar bewaar een kopje van het kookvocht. Meng de fusilli en de groenten door elkaar. Voeg eventueel wat van het kookvocht toe om de pasta mooi smeuïg te maken.
Schep de pasta met witte asperges in diepe borden en serveer met wat in stukjes gescheurde gedroogde ham en een schepje van de frisse hüttenkäse.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres