Gemakkelijk
15Min
4 Personen | |
---|---|
200 g | spekjes |
4 | eieren |
160 g | rucola |
2 el | Franse mosterd |
scheutje | natuurazijn |
scheut | Plantaardige olie |
zout & peper |
Breng een ruime pan met water aan de kook. Kookt het water? Zet een timer op 7 ½ minuten en kook de eieren in die tijd gaar. Spoel de eieren daarna grondig af onder koud stromend water. Pel de eieren en halveer ze.
Bak de spekjes knapperig in een koekenpan terwijl de eieren koken. Zet apart.
Maak de dressing door de mosterd te mengen met een scheutje azijn en de plantaardige olie. Kruid af met zout en peper en roer goed. Proef en voeg naar smaak nog wat meer van één van de ingrediënten toe.
Verdeel de rucola over borden en verdeel de spekjes daarover.
Schik dan ook de gehalveerde eieren op de salade en lepel er wat van de mosterdressing over. Lekker met een sneetje getoast brood.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres