Gemakkelijk
15Min
4 Personen | |
---|---|
125 g | Frambozen |
100 g | Kristalsuiker |
100 ml | Water |
600 ml | Sparkling Pinot Grigio Rosé |
Optioneel | Ijsklontjes |
Leg 4 frambozen ter garnering apart. Doe de suiker met het water en de resterende frambozen in een pannetje. Breng aan de kook en laat op laag vuur sudderen tot de suiker is opgelost en de frambozen mousse zijn. Laat de frambozensiroop afkoelen.
Vul indien gewenst 4 cocktailglazen met ijsklontjes. Gebruik je geen ijsklontjes? Gebruik dan 4 champagneglazen. Doe in elk glas een eetlepel van de frambozensiroop. Top met de sparkling rosé en garneer met de resterende frambozen.
Bewaar de resterende frambozensiroop voor een ander drankje. Met of zonder alcohol.
De prijs van dit gerecht is ongeveer €1,39 per persoon.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres