Gemakkelijk
15Min
5 Personen | |
---|---|
1 | meergranen stokbrood |
125 g | gerookte regenboogforel |
1 el | crème fraîche |
1 el | mayonaise |
1 | kleine rode ui |
2 | cocktailaugurken |
5 | takjes platte peterselie, alleen de blaadjes |
10 | sprietjes bieslook |
Verwarm de oven voor op 220 graden. Snijd het stokbrood in plakjes en besprenkel met een beetje olijfolie. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat of ovenrooster en rooster in 5-10 minuten goudbruin en krokant. Haal uit de oven en laat afkoelen tot kamertemperatuur.
Doe de forel met de crème fraîche, mayonaise, het citroensap en een snuf zout en peper in een keukenmachine. Maal tot een gladde puree. Proef en breng eventueel extra op smaak met zout, peper of citroensap.
Snipper de rode ui en snijd de cocktailaugurken zo klein mogelijke blokjes. Hak de peterselie fijn en meng samen met de ui en augurk door de forelmousse. Snijd de bieslook in fijne ringetjes.
Besmeer de bruschetta’s met de forelmousse. Garneer met de bieslook
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres