Gemakkelijk
30Min
4 Personen | |
---|---|
1 | Rode ui |
2 tenen | Knoflook |
2 cm | Gember |
400 g | Gehakt |
1 mespunt | Chilipeper |
1 | Ei |
2 el | Paneermeel |
75 ml | Teriyakisaus |
2 | Bosuien |
3 takjes | Koriander |
Snipper de rode ui. Hak de knoflook en gember fijn. Meng het gehakt met de ui, knoflook, gember, chilipeper, ei, paneermeel en 2 el van de teriyakisaus. Breng op smaak met peper en zout. Rol 12 gelijke balletjes van het gehaktmengsel en leg op een schaal.
Verwarm een grote koekenpan of hapjespan met een scheut zonnebloemolie. Bak hierin de balletjes rondom bruin en gaar.
Snijd ondertussen de bosui in fijne ringetjes en hak de koriander fijn.
Voeg de resterende teriyakisaus toe aan de gehaktballetjes. Bak kort mee en schep in een schaal. Garneer met de bosui en koriander.
De prijs van dit gerecht is ongeveer €0,49 per persoon.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres