Gemakkelijk
25Min
4 Personen | |
---|---|
600 g | vastkokende aardappels |
2 | uien |
1 | rode paprika |
4 el | roomboter |
4 | braadworsten |
3 | laurierblaadjes |
2 | kruidnageltjes |
1 zak | diepvries rode kool met appeltjes bio |
1/2 zakje | jus naturel |
Balsamicoazijn |
Laat de rode kool 15 minuten ontdooien. Schil de aardappeltjes en snijd ze in stukken. Kook ze 10 minuten voor. Pel de uien en snijd ze in dunne ringen. Snijd de paprika in reepjes. Snijd van de braadworsten een stukje van de boven kant en druk het vlees eruit. Draai kleine balletjes van het worstvlees.
Roerbak de uien 2 minuten met 3 eetlepels boter, de paprika, laurierblad en kruidnagel. Voeg dan de balletjes worstvlees toe en bak 2 minuten mee. Voeg het halve zakje jus naturel toe en 200 ml koud water. Roer met een houten spatel alles goed om.
Giet de aardappeltjes af en voeg ze samen met de rode kool toe aan de gebakken paprika en balletjes. Voeg de Balsamicoazijn toe en laat 15 minuten zachtjes verder stoven.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres